Условия за ползване

Условия за ползване

AS Systems Ltd. си запазва правото си да изменя, допълва и редактира настоящите „Условия за ползване“ по всяко време, като всички промени се публикуват на следния адрес: blog.applss.com/usloviya-za-polzvane/.

Съобщения за нарушаване на тези „Условия за ползване“ се изпращат на този емайл.

Сайтът blog.applss.com е собственост на Application Software Systems Ltd. С посещението си на сайта Вие декларирате, че сте се запознали и сте съгласни с всички условия за ползване на уебсайта.

Авторско право

Авторските права върху всички материали, публикувани на сайта, са притежание на AS Systems Ltd., освен в случаите, когато изрично е посочен друг техен носител или информацията е публично достъпна. Вие НЯМАТЕ ПРАВО да възпроизвеждате, да предавате, да използвате статиите и снимковия материал или да използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт без да упоменете като източник, че съответната информация е взета от нас (blog.applss.com) и да посочите линк, водещ към нас или без да имате предварително писмено разрешение от AS Systems Ltd.

Връзки с други сайтове

Връзките в настоящия сайт към други сайтове са създадени за удобство за потребителите. AS Systems Ltd. не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове. Връзки към този сайт могат да се създават свободно, но само в документи и Интернет страници, които съдържат само вярна или правилно цитирана от този сайт информация. Не е разрешено да се поставя линк към този сайт от други информационни източници, съдържащи информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна.

Неприкосновеност на личните данни

Посещението и ползването на страници в този сайт не изисква регистрация от потребителите и не се събира и съхранява информация за тях. В някои раздели на сайта (например: абонамент за новини) от потребителя се изисква да подаде своя емайл. Той е нужен за използване на обратна връзка при публикуване на нови материали в сайта. AS Systems Ltd. гарантира, че няма да използва тази информация по друг начин и няма да я предоставя на други лица.

Отговорности

AS Systems Ltd. се стреми да поддържа своевременна актуализация на информацията, предоставена в този сайт. Като собственик на сайта, AS Systems Ltd. има право да извършва промени в сайта по всяко време и без предупреждение.
AS Systems Ltd. не носи отговорност за евентуални преки или косвени вреди, породени от, свързани с ползването или с невъзможността за ползване на този сайт.