AS Systems logo x1 Eltrade-logo

Специално предложение

от Ей Ес Ес ООД и Елтрейд ООД

ОТЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ВАШИЯ

ФАРМАЦЕВТИЧЕН БИЗНЕС

Epson-Dialogic

Ей Ес Ес ООД съвместно с Елтрейд ООД имат удоволствието да ви предложат работещо решение за вашият бизнес.

  • С 2D баркод скенера Datalogic QW2420 ще отговорите на изискванията на Директива 2011/62/EC за предотвратяване навлизането на фалшиви лекарства в търговската мрежа чрез разчитане на специални кодове обозначени на опаковката
  • Ако искате да отговорите на новите изисквания на Наредба Н-18, фискалният принтер EPSON TM-T810F, е отличен избор.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ Datalogic QW2420

Datalogic QW2120 USB

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Скенерът е особено подходящ за фармацевтичния сектор в отговор на изискванията на Директива 2011/62/ЕС за поставяне на QR кодове на опаковките. Устройството е отличен избор за ритейл компании, както и за обработка на документи в банкови, финансовии застрахователни институции.

ВАЖНА ХАРАКТЕРИСТИКА

Обикновено разчитането на баркода се потвърждава чрез звуков сигнал и трепкане на светодиода–звук, който не винаги може да бъде чут или е нежелан–например в болнични отделения и библиотеки. Технологията Greenspot решава този проблем.

ВАЖНО ПРЕДИМСТВО

Когато баркодовете са лошо маркирани или повредени,може да се стигне до пропуски в разчитането им. С използването на QW2420 такава опасност няма

ДРУГИ ПОЛЗИ

Оmnidirectional сканирането осигурява бърза скорост на разчитане без да има нужда от изравняване на баркода със скенера. Устройството е защитено при падане от 1.5 m върху бетон, както и от вода и прахови частици.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EPSON TM-T810F

Epson_TM-T810F

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

EPSONTM-T810F е предпочитан модел за търговски обекти за бързооборотни стоки, в които принтерите се подлагат на екстремни натоварвания и засилена експлоатация. Подходящ е също за по-малки супермаркети, аптеки,  ресторанти, хотели и др. Принтерът отговаря на Наредба Н-18.

ВАЖНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Моделът е с  тих термопечат и автоматичен нож с настройка за пълно или частично отрязване на касовата бележка. Има вграден данъчен терминал с GPRS модул за връзка с НАП. Интегрира се успешно в системи за управление на силно натоварени търговски обекти. Подходящ за касово работно място с ограничена площ.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

Практичният и стилен дизайн правят EPSON TM-T810F лесен и удобен за употреба.
Гарантира 15000000 отпечатани реда на принтерния механизъм и 1500000 срязвания на автоматичния нож.

При интерес моля свържете с нас!

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА НА Datalogic QW2420: 276.00 лв. 

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА НА EPSON TM-T810F: 702.00 лв.

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА НА ПРОМОПАКЕТА : 954,00 лв.